Sider

søndag 22. mars 2009

Bowling, pizza og bot!


En helt vanlig torsdag fikk vi lyst å gjøre noe gøy koslig og morsomt- vi havnet på Solli bowling med påfølgende Peppez pizza. Bassen viste stor glede når kjeglene falt og desto mer deppa leppe når kula suste forbi. Han er i alle fall ivrig etter å vinne- å bli en god taper trenger han nok litt tid på og fordøye.

På Peppez vanket det et byggeprosjekt fra Lego- en brannbåt med fører.

Pizaen smakte godt og tiden gikk fort.

Gleden skulle brått ta slutt på utsiden når bilen møtte oss med lysende gul lapp i ruta. Skiltingen er ikke helt på topp spør du meg når samtlige 20 biler får bot for feilparkering i oppmerkede felter. At det sto et stopp forbudt skilt bak en betongsøyle i enden av veien, det hadde ikke jeg lagt merke til- og ikke de 19 andre heller, tydligvis.

Men vi ble enig om at nå fikk vi glemme det og tenke på at vi hadde sikkert kosa oss for hele beløpet.

Bassen har allerede annonsert ønske om ny runde med bowskit, eller hva det het :)

2 kommentarer:

Chally sa...

Hehe... så koselig!
Moro med video også da. Han er jo flink jo!!!
Helt utrolig stor gutt han er blitt.
Masse klem til Ruben fra Tante Linda :-)

MortenDa sa...

Jeg må smile litt her fordi bildet av Ruben liknet ganske mye på et bilde i den siste brosjyren til Øyvind. Der er det også en gutt som holder en rød ball så jeg lurer på om det er Jan som driver familiemarkedsføring gjennom morfarbarn ; )

SOMMER og WEBINARPAUSE!

Kommer tilbake med nye GRATISWEBINAR etter ferien! Denne våren ble vi alle digitaliserte og alle reiser, møtebesøk og møte med lederskap ru...