fredag 24. april 2009

Flaskepost!


Etter en lang og fin kjøretur fikk Supergutt det for seg at tengneboken kunne brukes til flaskepost, og kastes i sjøen, for det hadde han sett på Eliasfilmen! Det ble mørkt og natten, så det ble vanskelig å finne et egnet sted langs veien, men vi lovet at vi dagen etter skulle dra rett fra barnehagen og kaste ut flasken i sjøen her hjemme. Som sagt, så måtte gjøres!

Hvis ansiktet på bildet ser litt ukjennelig ut, er det fordi lille tiger var så uheldig i barnehagen denne mandagen at han fikk et slag mot leppa og munnen. Vi trodde det var leppa som blødde og at det derfor sprengte og gjorde vondt. Det vi ikke vet når dette bildet ble tatt er at gutte, stakars, lille gutten, hadde bitt seg nesten gjennom tungen sin. Ikke rart han skrek til da mor skulle gjennomføre tannpuss den kvelden.

Tilbake til Flaskeposten. Flasken ble kastet ut like ved Vollen. Spenningen var stor da oppdraget var fullført. Kom noen til å finne den? Kom noen til å sende svar på e-postadressen som var inni? Og hvor lenge må man vente på det... mange ubesvarte spørsmål- som ikke engang en superklok pappa og en middels klok mamma kunne svare på. vi må bare vente...

Tirsdag kl. 15.52 tikker det inn en e-post til lillegutts egen e-postadresse. ...idag fant jeg flaskeposten din i Asker. Tusen takk for litt spenning på fisketuren i dag!! Hilsen Thomas.....

Gjett om det var en henrykt gutt som mottok den beskjeden. Flaskeposten hadde nådd fram. Og selv om de voksne kanskje tenkte at den kom til Danmark eller ennå lenger ut i verden, så tror jeg det viktigste for avsenderen var at han fikk svar. At den antagelig er funnet i neste havn i samme kommune, er mye mindre viktig enn det. Så takk til Thomas som tok seg bryet med å svare. Det blir nok flere slike i løpet av sommeren tenker jeg! Gøy med litt spenning i hverdagen! Da tenker jeg på flaskeposten!

Ingen kommentarer: