Sider

fredag 4. juni 2010

Sommer, sol og solbriller!


Vå skjønne prinsesse vokser og gror:) Snill og god og sover seg som oftest gjennom natten:) Helsesøster var ikke bekymret for lang sammenhengende søvn for henne gjennom natten-hun ser godt ut sa hun:) Og det stemmer hun smiler og ler og prater mer og mer hver dag. Også, noe som mellomstorebrir digger det er når hun tøyser- vi setter føttene bestemt ned i stellebordet og hun responderer umiddelbart med å sprette opp stumpen- vi ler like mye hver gang. Å være fem år og skulle stelle en liten søster oppe på et 90 cm høyt bor kan ha noen utfordringer- som for eksempel da hun tråkket mellomstorebror rett i planeten som han sa- men han bare smiler og ler og er skikkelig fan av sin lille vakre søster.
Dagene går med til sove, spise, skifte og mye kos og leking. Nå om dagen er det gripe etter filler og leker som er den store hobbyen. Vi har god plass i stuen til stor ufoldelse for liten og stor- og for fotografmor:)


I går koste vi oss ute med nytt babytelt og solbriller arvet av mellomstorebror:)- som selv har fått noen megakule solbriller av megastorebror:) mao alle fornøyd. Deilig med sol og sommer- vi nyyyter dagene:)

Ingen kommentarer:

SOMMER og WEBINARPAUSE!

Kommer tilbake med nye GRATISWEBINAR etter ferien! Denne våren ble vi alle digitaliserte og alle reiser, møtebesøk og møte med lederskap ru...